Suomi  English 

WeelaTrainer

WeelaTrainer sovellus on virtuaalinen valmentajasi, joka opastaa harjoittelussa, seuraa kehitystäsi ja auttaa pitkäjänteisessä harjoittelussa.

 

1. Valmiit harjoitusohjelmat - jätä mielikuvitus pois

Monesti kotitreenistä sanotaan, että se on helppoa, vain mielikuvitus on rajana kuinka monipuolisesti voi harjoitella. Tässäpä se ongelma usein on. Jos harjoittelu vaatii paljon mielikuvitusta, on hankalaa saada siitä kestävää, pitkäjänteistä ja tuloksellista.

WeelaTrainerin kautta saat valmiit harjoitusohjelmat tavoitteesi mukaiseen treenaamiseen, olet sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija. Valmiita ammattilaisen tekemiä ohjelmia on noin 60 erilaista, joissa käytetään noin 100 erilaista liikettä. Erilaisia, kevyitä tai raskaita, pitkiä tai lyhyitä ohjelmia löytyy niin lihaksen kasvatukseen kuin laihdutukseenkin. Valitse seurattava ohjelma ja noudata ohjeita.

     

 

2. Seuranta  - ei itsensä huijaamista

Raskaan treenin aikana tulee helposti ajatus oikomisesta, jättäisi pari toistoa väliin ja menisi jo seuraavaan liikkeseen. Viimeiset toistot on ne tärkeimmät ja WeelaTrainer sovellus kertoo sinulle, milloin riittävästi toistoja on takana ja paljonko pitäisi vielä tehdä. 

Kun sovellus seuraa treenin kulkua, on helppo motivoitua tekemään harjoitus loppuun saakka. Jokainen harjoitus jää harjoitushistoriaan talteen, joten on mukava nähdä konkreettinen osoitus tulostason kehityksestä esimerkiksi puolen vuoden takaiseen kuntoon. 

 

3. Vapaa harjoittelu - omatoimiharjoittelijan harjoitusmuoto

Mikäli haluat itse suunnitella harjoituksesi ja tehdä harjoituksen oman tahdon mukaan, voit treenata ilman valmiiksi määrättyä ohjelmaa. Silloin määrittelet vain sopivan vastustason ja tehtävän liikkeen ja alat suorittaa. Sovellus seuraa harjoitustasi ja tuloksiasi myös omatoimiharjoittelu tilassa. 

 

 

 

WeelaTrainer sovelluksesta löydät yhteensä noin 100 liikettä kaikille lihasryhmille. Lue lisää harjoituksista.

Etsimme jälleenmyyjiä! Jos Weelan myynti voisi olla sinun juttusi, ota yhteys miikka.kurunlahti@weela.fi