Suomi  English 

Myynti- ja toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot (1.9.2019)

Nämä ehdot koskevat Welapro Oy:n (myyjä) ja ostajan välisiä kauppoja. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Hinta

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron. Mikäli hintoihin liittyy erimielisyyksiä, huomautus on tehtävä välittömästi, kuitenkin viimeistään kymmenen (10) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Welapro Oy pidättää oikeuden hintamuutoksiin, mikäli ne aiheutuvat Welapro Oy:sta riippumattomista tekijöistä.

Takuu

Weela-kuntolaitteella on valmistajan antama 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoja, jotka aiheutuvat tuotteen normaalista kulumisesta tai tuotteen virheellisestä käytöstä. Aiheettomista takuupalautuksista Welapro:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta palautukseen liittyvät kohtuulliset toimituskustannukset.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Toimitusaika

Weela toimitetaan noin kahden viikon kuluttua tilauksesta, mutta toimitusaika saattaa vaihdella kysynnän mukaan. Asiakkaalla on oikeus perua kauppa, mikäli toimitus venyy kohtuuttoman pitkäksi. 

Toimitustapa ja –kustannukset

Tuotteet toimitetaan kolmannen osapuolen välityksellä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote katoaa kuljetuksen aikana, vioittuu tai asiakkaalle toimitetaan vahingossa väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@weela.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio toimitusyhtiölle.

Welapro Oy ei vastaa kuljetuksissa vahingoittuneista tuotteista. Valmistaja vastaa tuotteiden kunnosta (huom! kolhut ja naarmut) ja muut reklamaatiot käydään tapauskohtaisesti valmistajan kesken.

Reklamaatio on esitettävä kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisen jälkeen. Ole suoraan yhteydessä myyjään, info@weela.fi

Tilausvahvistus

Lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Sopimuksen purkaminen

Peruuttamisoikeus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tehty sopimus 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset.

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa summa kokonaan takaisin. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja testata tuote, eikä siitä aiheudu arvonalenemaa mahdollisessa kaupan peruuttamistilanteessa.

Ennen tuotteen palautusta, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, info@weela.fi tai puhelimitse +358449718890. Palautuskuluista vastaa asiakas.

Tuotteista joita ei noudeta, veloittaa Welapro Oy asiakkaalta ylimääräiset toimituskulut.

Muuta

Pidätämme itsellämme oikeuden ilman eri ilmoitusta hinnanmuutoksiin, toimitusten viivästymiseen, tuote-erän loppumiseen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Welapro Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. 

Voimassaoloaika

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi

 

Takaisin etusivulle